Erop of eronder voor Oranje

Aug 16, 2017 | 4 comments

Op 31 augustus strijdt het Nederlands elftal uit tegen het sterke Franse Team. Voor Nederland is dit "de" wedstrijd om aan te haken en de kans op plaatsing voor het WK volgend jaar in eigen hand te houden. Bij winst doet Oranje weer volop mee, bij gelijkspel of verlies wordt plaatsing voor het WK erg lastig. Aangezien Frankrijk nog niet overtuigd is van haar eigen positie zullen zij in eigen huis vol voor de winst gaan. Qua selectie heeft Frankrijk kwalitatief betere spelers, zij zullen deze wedstrijd met veel zelfvertrouwen als favoriet tegemoet zien.

Oranje zal serieus aan de bak moeten in deze beladen wedstrijd. Een lichtpuntje voor het elftal onder leiding van Dick advocaat is dat zij de laatste 2 oefeninterlands met 2x een 5-0 zege (op 4juni tegen Ivoorkust en op 9 juni tegen luxemburg) hebben afgesloten. Dit moet een boost zijn voor het elftal dat een moeilijke periode achter de rug heeft gehad. Vorig jaar oktober verloor Oranje in de Amsterdam Arena met 0-1 van Frankrijk. Destijds was dat nog onder Danny Blind. Met de komst van Dick is er al het een en ander veranderd. Voor Oranje is dit een uitgelezen kans om als underdog revanche te nemen en de kansen op deelname aan het WK volgend jaar te vergroten. Oranje kan met winst op Frankrijk de statistieken weer gelijk trekken. Zo won Nederland van de 25 interlands tegen Frankrijk er 10, speelde 4 gelijk en verloor er 11.

4 Comments

 1. StaceySmall

  I have checked your website and i have found some duplicate
  content, that’s why you don’t rank high in google, but there is a tool that can help you to create 100% unique content, search for:
  Boorfe’s tips unlimited content

 2. LastStacey

  I have noticed you don’t monetize your blog, don’t waste your
  traffic, you can earn additional bucks every month because you’ve got hi quality content.
  If you want to know how to make extra $$$, search
  for: Mertiso’s tips best adsense alternative

 3. MarisolChief

  I have checked your blog and i have found some duplicate content, that’s why you don’t rank
  high in google, but there is a tool that can help you to create 100% unique articles, search for: Best article rewritwer Ercannou’s essential tools

Submit a Comment